Voordelen


Welkom bij Budget en ons Flying Blue Partnership!

Budget Rent a Car is één van de grootste autoverhuurders en hierdoor bieden wij u uitgebreide lokale kennis, flexibiliteit en waar voor uw geld. Ons wereldwijd netwerk bestaat uit meer dan 3.400 vestigingen in 128 landen.


Voordelen

Leder Flying Blue lid dat een auto huurt bij Budget Rent a Car ontvangt automatisch minimaal 400 Flying Blue Miles - u ontvangt meer Flying Blue Miles voor langere huurperiodes.

Reserveer uw huurauto via deze website en uw Flying Blue Miles worden automatisch bijgeschreven. Vergeet niet uw Flying Blue nummer in te voeren tijdens het reserveringsproces.

Flying Blue leden verdienen extra Flying Blue Miles bij hun Budget autohuur:
1 - 2 huurdag(en)       = 400 miles
3 - 6 huurdagen         = 500 miles
7+ huurdagen            = 1000 miles


Beloon je Selfie Algemene Voorwaarden 250,000 Miles competition

1. Deze promotie is enkel geldig voor deelnemers die voldoen aan de voorwaarden zoals hierna beschreven. De deelnemer is minstens 18 jaar en lid van het Flying-programma (lidmaatschapsvoorwaarden zijn van toepassing).

2. Om in aanmerking te komen voor de prijs moeten reserveringen gemaakt worden met een Flying Blue-lidmaatschapsnummer en het Budget Discount-nummer (BCD): Flying Blue Gold L228100, Flying Blue Ivory L227900, Flying Blue Platinum L228200, Flying Blue Silver L228000. Het BCD-nummer is automatisch inbegrepen voor reserveringen gemaakt op http://www.budgetflyingblue.com.
3. Deze promotie wordt beheerd door Avis Budget EMEA Ltd (“Promoter”).

4. Medewerkers van de Promoter en Flying Blue, hun dochtermaatschappijen, agentschappen en iedereen die professioneel verbonden is met de prijstrekking, hun werknemers of familieleden van deze medewerkers mogen niet deelnemen aan deze promotie..

5. Door deel te nemen aan deze promotie, aanvaarden de in aanmerking komende deelnemers onvoorwaardelijk deze algemene voorwaarden.

6. Er is 1 prijs van 250,000 Miles te winnen (Elk een “Prijs” en tesamen de “Prijzen”).

7. Er zijnT 5 prijzen van 50,000 Miles te winnen (Elk een “Prijs” en tesamen de “Prijzen”).


Hoe deelnemen


8. Voeg eenvoudig een foto toe met uw Budget autohuur, Budget reserveringsnummer en uw contactgegevens via de link budgetcompetition.com/flyingblue

9. De promotieperiode wordt als volgt vastgelegd: start om 12:00:01 AM British Time op 1 september 2018 en eindigt om 23:59:59 uur BST op 31 oktober 2018. Elke inzending, op elke mogelijke wijze ontvangen door de organisator na deze tijd en datum, zal niet worden opgenomen in de promotie.

10. LIMIET: Er is een limiet van één (1) deelname per in aanmerking komende deelnemer.

11. De Promotor vertegenwoordigt, waarborgt of garandeert niet de beschikbaarheid van een website, computersysteem of telecommunicatiesystemen in beheer of behoort tot een derde partij, noodzakelijk voor toegang tot een website of computersysteem van de Promotor, om deel te nemen aan deze promotie.

12. De Promotor aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor verloren, beschadigde, onleesbare, onvolledige of vertraagde deelnames, ongeacht de oorzaak, ongeacht of deze vertraging is opgelopen of onvolledig is als gevolg van systeemstoringen of voor inzendingen die niet of onvolledig zijn ontvangen vanwege verkeer op de website, ongeoorloofde menselijke tussenkomst, falen van computer- of telecommunicatiesystemen, of het onjuist opnemen van toegangsinformatie, of het niet verzamelen van dergelijke informatie.

13. De organisator behoudt zich het recht voor, om welke persoon dan ook te diskwalificeren:

•die knoeit met het deelname proces of de werking van deze promotie;
•die handelt in overtreding van deze regels;
•die niet ter goeder trouw handelt; of
•die valse of misleidende informatie te hebben verstrekt als onderdeel van het deelnameproces van de promotie.

14. Er wordt geen contant geld aangeboden als alternatief voor de prijzen. De organisator behoudt zich echter het volledige recht voor om de prijzen te vervangen door alternatieven met vergelijkbare kenmerken en dezelfde waarde.

15. De Winnaars kunnen worden gevraagd deel te nemen aan publiciteit die voortvloeit uit deze prijstrekking zonder verdere compensatie. De winnaars worden op de hoogte gesteld van de aard en omvang van publiciteit en / of verspreiding van hun namen en krijgen de gelegenheid om toestemming te geven voor dergelijke publiciteit en verspreiding. De namen van eventuele winnaars die vooraf toestemming geven voor dergelijke publiciteit kunnen op de websites van de Promotor worden gepubliceerd gedurende een periode van twee (2) maanden na de sluitingsdatum van de promotie.

16. De prijzen kunnen niet worden ingewisseld voor geld en worden uitgegeven onder de voorwaarden van Flying Blue. Deze aanbieding is niet overdraagbaar en kan niet worden gebruikt in combinatie met een andere aanbieding of promotie van Flying Blue of de promotor.

17. De organisator behoudt zich het recht voor om de promotie zonder voorafgaande kennisgeving op elk gewenst moment, om welke reden dan ook, en zonder enige aansprakelijkheid jegens klanten, in te trekken of te wijzigen.
18. Door deel te nemen aan deze promotie, stemmen de deelnemers ermee in dat de persoonlijke gegevens die zij leveren, worden gebruikt door de organisator of zijn agenten of onderaannemers om deze prijstrekking te beheren, die de verstrekte informatie alleen zal gebruiken voor het beheer van de prijzentrekking.

19. Op deze algemene voorwaarden is het Engelse recht van toepassing en de partijen onderwerpen zich aan de niet-exclusieve jurisdictie van de rechtbanken van Engeland en Wales .